Az Európai Bizottság 2007-ben indítja a 2013-ig tartó „Youth in Action” Programot, amely
Magyarországon is működik majd.

Események, rendezvények

A Program magyar Nemzeti Irodája (Mobilitás) olyan nevet szeretne adni az új Programnak, amely jól tükrözi a fiatalok elképzeléseit. Ennek érdekében név pályázatot hirdet: „Találd Fel Magad!” címmel.Pályázati felhívásAz Ifjúság 2000-2006 Program 2006 év végén lezárul. Az Európai Bizottság 2007-ben indítja a 2013-ig tartó „Youth in Action” Programot, amely Magyarországon is működik majd.A Program magyar Nemzeti Irodája (Mobilitás) olyan nevet szeretne adni az új Programnak, amely jól tükrözi a fiatalok elképzeléseit.Ennek érdekében név pályázatot hirdet:„Találd Fel Magad!”
címmel.Keressük azt a kifejező címet, amely megfelel az alábbi kritériumoknak és alkalmas arra, hogy felváltsa a jelenlegi Ifjúság 2000-2006 Program elnevezést, valamint kapcsolódik az Európai Bizottság által meghatározott „ Youth in Action” elnevezéshez.Kritériumok:

  • legyen rövid, tömör, mozaikszóvá alakítható,

  • ne szerepeljen benne évszám,

  • legyen dinamikus, kreatív, jól csengő, a köztudatba könnyen megjeleníthető,

  • jelenjen meg benne a program szellemisége,Nyeremény: MP3 lejátszó (18 év felett külföldi tanulmányút is). Díjakat csak a megadott pályázói körnek tudunk adni, ezért kérjük a korhatár szigorú betartását.A pályázhatnak:

13-18 éves Magyarországon élő fiatalok és azok csoportjai.A pályázat beadási határideje: 2005. november 21. 16:45 óra.A pályázatokat postai úton vagy elektronikusan a következő címre lehet benyújtani:

Mobilitás Európai Ifjúsági Programiroda

1145 Budapest, Amerikai út 96.,

vagy a jaro.magdolna@mobilitas.hu címre.

A borítékra vagy az email tárgyában kérjük feltüntetni „Találd Fel Magad! Névpályázat”.


 
Navigációs hivatkozások kihagyása
zöld szám:             06 80 20 44 40   |   impresszum   |   site map
 
©   Nemzeti Drogmegelőzési Iroda 2007   |   eddigi látogatók száma:  54508   |   Levél az Adminisztrátornak