Budapesten kerül megrendezésre az ICAA 48. függőségekkel foglalkozó világkonferenciája

Események, rendezvények

Tisztelt Kollégák!
Engedjék meg, hogy felhívjuk figyelmüket az ősszel Budapesten megrendezésre kerülő ICAA konferenciára és bátorítsuk azon való részvételüket. Ilyen nagyságrendű és jelentőségű találkozó az adddiktológia területén évtizedek óta nem volt Magyarországon.


Ugyancsak jó hír, hogy megteremtődött a lehetőség arra is, hogy a hazai szakemberek az eredeti konferencia díj negyedének befizetésével (125 EURO = kb. 30 000 Ft) vehessenek részt az öt nap eseményein, melyben benne foglaltatik a megnyitó fogadás a Parlamentben, a konferencia táska, a végső program, az absztrakt könyv, és más társasági eseményeken való részvétel lehetősége is.


A konferencia az addiktológia teljes spektrumával foglalkozik 5 plenáris ülésen, 10 kiemelt ülésen 20 tematikus szekcióban, természetesen köztük a terápiás intézményeket is érintő kérdésekben. Számos intézmény képviselői lesznek jelen több kontinensről.


Mivel a konferencia hivatalos nyelve angol – és fordításra korlátozott számú résztvevő számára csak a délelőtti plenáris üléseken van mód, hiszen délutánonként párhuzamosan tíz helyszínen biztosítani a szekciókban a fordítást nagyon drága, és technikailag is szinte kivitelezhetetlen lenne -, ezért azt javaslom, hogy elsősorban az angolul értő kollégák jelentkezzenek.


A www.icaa.hu honlapon minden részletre (pl a regisztrációra) kiterjedő információt biztosítunk, valamint a konferencia iroda ugyancsak minden kérdésre szívesen válaszol.


A konferencia előzetes programja mellékelten letölthető.


Szeretettel várjuk a kollégák jelentkezését erre a tényleg kimagasló rendezvényre!


Üdvözlettel: Topolánszky Ákos
A konferencia programja letölthető innen

 
Navigációs hivatkozások kihagyása
zöld szám:             06 80 20 44 40   |   impresszum   |   site map
 
©   Nemzeti Drogmegelőzési Iroda 2007   |   eddigi látogatók száma:  54225   |   Levél az Adminisztrátornak