Pályázati felhívás

Hírek látogatóink számára

az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet a korábbi években kialakított szakértői névjegyzék megújítása céljából.

Kedves Munkatársak!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (továbbiakban: Lebonyolító) az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.), valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet alapján pályázatot hirdet a korábbi években kialakított szakértői névjegyzék megújítása céljából.

A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: Támogató) által drogmegelőzési, kábítószerügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.

A drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértő szakértői névjegyzékbe való bekerülés a 2015. május 1. és 2016. december 31. közötti időszakra szól.

A pályázat beadási határideje 2015. május 15. 23.59 óra

A pályázattal kapcsolatos bővebb információt a http://ncsszi.hu/palyazatok/aktualis-palyazatok oldalon található pályázati felhívásban találnak.

 
Navigációs hivatkozások kihagyása
zöld szám:             06 80 20 44 40   |   impresszum   |   site map
 
©   Nemzeti Drogmegelőzési Iroda 2007   |   eddigi látogatók száma:  54208   |   Levél az Adminisztrátornak