Meghívó az NCA országos kollégiuma és az ESZA Kht. nyílt napjára

Események, rendezvények

A Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma, valamint az ESZA Kht. ezúton tisztelettel meghívja a kollégiumhoz pályázó civil szervezeteket a 2007. március 8-án megrendezésre kerülő Nyílt Napra. A Nyílt Nap témája a 2006. évi pályázati ciklus összegzése, értékelése, a 2007. évi pályázati kiírás, valamint az ezekkel kapcsolatos kérdések megvitatása.
A rendezvény időpontja és helyszíne:

2007. március 8., 11.00-14.00 (regisztráció 10.30-tól) Budapest, Versailles rendezvényterem

1068 Budapest, Városliget fasor 44., II. em.
A rendezvény tervezett programja és a jelentkezési lap megtalálható az NCA honlapján (www.nca.hu), valamint az ESZA Kht. honlapján (www.esf.hu).

Pongrácz Gábor dr. Tátrai Ferenc

elnök ügyvezető igazgató

OHCK ESZA Kht.
További információk:
Kérjük, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat a honlapokról letölthető jelentkezési lap visszaküldésével legkésőbb a rendezvényt megelőző harmadik napon jelezni szíveskedjenek az alábbi elérhetőségek valamelyikén (kérjük, hogy a rendezvényen egy szervezettől max. 2 fő vegyen részt):

Fax: (1) 312-1582

E-mail: esza@blaguss-congress.hu
A regisztrált jelentkezők számára a rendezvényen a részvétel ingyenes. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, a rendezvényhelyszín befogadóképességén túl sajnos nem áll módunkban további jelentkezéseket fogadni. Visszajelzést a jelentkezésre minden esetben küldünk.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelentkezési lap visszaküldése a rendezvényen való részvétel feltétele!SZIP Adminisztrátor2007. február 26.


 
Navigációs hivatkozások kihagyása
zöld szám:             06 80 20 44 40   |   impresszum   |   site map
 
©   Nemzeti Drogmegelőzési Iroda 2007   |   eddigi látogatók száma:  54215   |   Levél az Adminisztrátornak