A Megálló Csoport kapta idén a NIOK Alapítvány az Év Civil Szervezete Díját.

Események, rendezvények

13. alkalommal osztotta ki a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány adományozói és civil díjait. Az Év Civil Szervezete a Megálló Csoport Alapítvány, az Év Egyéni Adományozója Lakatos Sándor lett, míg az Év Vállalati Adományozója elismerést a Süllős és Süllős Bt. kapta.

A Megálló Csoport kapta idén a NIOK Alapítvány az Év Civil Szervezete Díját. Az Év Egyéni Adományozója Lakatos Sándor, míg Az Év Vállalati Adományozója a Süllős és Süllős Bt. lett. Az immár tizenharmadik alkalommal kiosztott díj a magyar vállalati és egyéni felelősségvállalás és adományozás, valamint a civil teljesítmény nagy hagyományokkal rendelkező, legrangosabb díja, amely a tettekre, a jó követhető példákra, az átlátható és hatékony működésre, a magán, a civil, és a gazdasági szféra közös szerepvállalására hívja fel a figyelmet.
13. alkalommal osztotta ki a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány adományozói és civil díjait. Az Év Civil Szervezete a Megálló Csoport Alapítvány, az Év Egyéni Adományozója Lakatos Sándor lett, míg az Év Vállalati Adományozója elismerést a Süllős és Süllős Bt. kapta. A díjak eszmei értékűek, csupán a civil díjazott kap 1 millió forint adományt a MOL Nyrt. felajánlása jóvoltából.
A jelöltek közül - sokrétű szempontrendszer alapján - a NIOK Alapítvány nemzetközileg is elismert nonprofit szakemberekből, illetve a gazdasági szféra sikeres résztvevőiből álló kuratóriumának tagjaiból, valamint korábbi díjazottakból álló társadalmi zsűri választotta ki a győzteseket. A zsűri a 2007. évi tevékenységet értékelte elsősorban, de nagyon fontos szempont volt a fenntarthatóság, az eredetiség, a folyamatosság és a példaértékű magatartás is. A NIOK kuratóriuma több mint 600 jelölés alapján választotta ki a díjazott szervezetet, vállalatot illetve magánszemélyt.
A NIOK 1995-ben alapított három díjának – Az Év Vállalati Adományozója, Az Év Egyéni Adományozója, és Az Év Civil Szervezete – célja, hogy elismerjék azokat a gazdasági szervezeteket és magánszemélyeket, akik a magyarországi felelősségvállalásban adományaikkal élenjárnak, valamint díjazzák azokat a civil szervezeteket, akik példaértékű munkát végeznek.

A díjazottakról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak
www.nonprofit.hu/files/1/2/8/2/9/12829_Niok_D%EDjsajto_final.doc >

 
Navigációs hivatkozások kihagyása
zöld szám:             06 80 20 44 40   |   impresszum   |   site map
 
©   Nemzeti Drogmegelőzési Iroda 2007   |   eddigi látogatók száma:  54581   |   Levél az Adminisztrátornak